Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα

Πέμπτη

About 2D


Απο: http://www.fashionlover.gr/information.php?info_id=149

2D
 

Ο Αντώνης Βασιλείου και ο Γιάννης Βαγγελάκης αποτελούν το σχεδιαστικό δίδυμο, 2D.
Οι 2D προέρχονται απο το χώρο της γραφιστικής και της φωτογραφίας, ζουν στην Αθήνα όπου και εργάζονται στον τομέα της διακόσμησης. Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες όπως Armandos Moustakis , Omnia, Sinu Artefactos, MI-RO, Fasma ,Tthes Tzivelli κ.α. Όπως μας είπαν, η ιδέα δημιουργίας της σειράς κοσμημάτων απο Lego προέκυψε όταν έφτιαχναν το ντεκόρ για μια βιτρίνα. Με το μότο "Ξαναβάλτε το παιχνίδι στη ζωή σας" τα κοσμήματα απο Lego αγαπήθηκαν απο την αρχή απο τους AFOLs (adult fan of Lego) και όχι μόνο!

Συνεργασία PUMA - Lapin House

Συνεργασία PUMA- Lapin House

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012, 17:25
Μία νέα συνεργασία στον χώρο της παιδικής μόδας έρχεται να εγκαινιάσει τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012/2013, αυτή της Puma με τη Lapin House – Lapin Magicland - Frattina.

H εταιρία Lapin House συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια στον χώρο του παιδικού ενδύματος και υποδήματος. Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα αποτελείται από 34 καταστήματα Lapin House – Lapin Magicland – Frattina και 5 σημεία πώλησης (shop in a shop, κλ.π.).

Από την άλλη, η PUMA, εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητικού ενδύματός και υποδήματος, δημιούργησε μία παιδική συλλογή αθλητικών υποδημάτων.

Από σήμερα στα καταστήματα Lapin House διατίθεται και η νέα συλλογή της PUMA Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012/2013.

Παιδική μόδα.

Από: http://www.tsekouratoi.gr/2011/12/blog-post_2080.html


Μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την μόδα τα λιλιπούτεια μοντέλα...

















Υπό Κατασκευή.

σχεδιάζουμε τις σελιδες μας ..... σε λιγο μαζί.