Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή

School Style: Πώς να στείλεις το παιδί σου διαβασμένο από μόδα




ΑΠΟ:http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Moda/Styl/school-style-pws-na-steileis-to-paidi-soy-diavasmeno-apo-moda.1923944.html



Κανείς δεν θέλει να πάει στο σχολείο... Χωρίς στιλ. Και τα παιδιά έχουν πολύ γούστο.


Ακόμα κι αν νομίζεις ότι το μόνο που χρειάζεται το παιδί σου είναι να είναι άνετο στο σχολείο, απλά σκέψου ότι την ίδια ώρα που θέλεις να φορέσει κάτι, αυτός ή αυτή μπορεί να έχει ήδη άποψη για την μόδα. Φυσικά, εσύ, μαμά ή μπαμπά, μπορείς να βοηθήσεις...
Gucci Kidswear Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012 - 2013
Το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν για τους μεγάλους, αλλά και για τους μικρούς.
Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012 Zara Kidswear
Κανείς δεν θέλει να πάει στο σχολείο... Χωρίς στιλ.
H&M Back To School Collection 2012
Το σχολείο μπορεί και να μην είναι τόσο άσχημο τελικά.
 
Roberto Cavalli Fall/Winter 2012-2013 Collection
Νομίζω τα γούστα μας ταιριάζουν. Μήπως να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο;
Dolce & Gabbana kids Collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013
Ποιος είπε ότι μόνο οι μεγάλοι έχουν γούστο;
 
Μπορούμε να πάμε να παίξουμε τώρα;
Little Miss Stella McCartney Childrenswear
Πρώτη φορά στο μικρό σχολείο της μόδας και για την κορυφαία σχεδιάστρια με πολύ όρεξη για μάθηση.

Little Marc Jacobs Fall/Winter 2012-13 collection
Πιο κοντά στο DNA του Marc Jacobs δεν έχει πάει ποτέ μέχρι στιγμής ο οίκος και αυτό ήταν μια πολύ καλή αρχή.
Lanvin Petite Φθινόπωρο -Χειμώνας 2012-13
Το ξέρω ότι ίσως το έχω παρακάνει, αλλά άμα δεν το βάλω σήμερα, πότε θα το φορέσω;
Burberry Childrenwear
Έτοιμοι και για τις βροχερές μέρες!
United Colors of Beneton Back to school
Τα κορίτσια θέλουν να φορέσουν τα σωστά ρούχα, κάτι καινούριο και διαφορετικό από τις άλλες. Τα αγόρια, απλά, να είναι όσο πιο άνετα στο παιχνίδι και το τρέξιμο.
Ralph Lauren Kids Φθινόπωρο 2012
Αν χρειάζεστε βοήθεια ο Ralph μπορεί να σας διδάξει πώς να κακομάθετε το παιδί σας.
 
Baby Dior Φθινόπωρο 2012 - Χειμώνας 2013
Κάποιος δεν θέλει να πάει στο σχολείοοοοο.
Chloe children's Fall/Winter 2012
Μπαμπά, είσαι σίγουρος ότι το μικρό σου κοριτσάκι δεν μεγάλωσε ακόμα;
 

ΜΙΛΑΝΟ: ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ



ΑΠΟ:http://www.matrix24.gr



Συνήθως η μόδα στοχεύει τα πορτοφόλια των μεγάλων. Στην περίπτωση της «Παιδικής Μόδας» από την ΜΚΟ «Παιδιά Στην Κρίση» στοχεύει για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά με αναπηρία.

Ένα τσούρμο μικρών θεατών που πλαισιώνουν τους επαγγελματίες της μόδας παρακολουθούν μια συνομήλική τους να βαδίζει όλο χάρη στη πασαρέλα. Το νεαρό(τατο) μοντέλο παρουσιάζει μια παιδική ενδυματολογική δημιουργία κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Παιδική Μόδα» που οργανώθηκε από τη ΜΚΟ «Παιδιά Στην Κρίση» και όλα τα έσοδα από την επίδειξη μόδας θα αποδοθούν για την εκπαίδευση παιδιών με αναπηρία σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έκλεισε και της Εβδομάδα Μόδας για την  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Πέμπτη

Συμβουλές για να αγοράσεις φθηνά κοσμήματα που δείχνουν ακριβά


ΑΠΟ: http://www.weddingplan.gr/nufi/kosmimata/sumboules_gia_na_agoraseis_f8ina_kosmimata_pou_deixnoun_akriba.html


Τα ακριβά κοσμήματα είναι πανέμορφα. Όμως τα φτηνά κοσμήματα που δείχνουν ακριβά είναι... ακόμη καλύτερα.

Όχι, οι γυναίκες δεν θα σταματήσουμε να αγοράζουμε κοσμήματα, ακόμη κι αν πλέον πρέπει να περιορίσουμε τις αγορές μας και να ψωνίζουμε λιγότερο. Λιγότερο όμως δεν σημαίνει και ποιοτικά χειρότερο. 

Υπάρχουν τρόποι να βρεις κοσμήματα που φαίνονται ακριβά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Σου δείχνουμε μερικούς από αυτούς. 

Do: Δώσε σημασία στο design. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν μια πέτρα είναι αληθινή ή όχι. Μπορούμε όμως να καταλάβουμε με γυμνό μάτι αν το κόσμημα έχει ενδιαφέρον σχέδιο, όπως εκείνα που έχουν τα πανάκριβα κοσμήματα των διεθνών οίκων. Οπότε αρχικά ψάξε για ένα ιδιαίτερο κόσμημα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ του και όχι με τα πολυτελή υλικά του. 

Don’t: Μη φοράς ό,τι και οι άλλες. Αν ψάχνεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για μια ξεχωριστή περίσταση, μην απευθυνθείς σε μεγάλες, γνωστές αλυσίδες ρούχων ή αξεσουάρ. Είναι πολύ πιθανό να δεις το κόσμημά σου να το φοράει και η διπλανή σου. 

Do: Ψάξε τις εναλλακτικές σου. Αν σου αρέσουν τα διαμάντια, μια καλή φτηνή εναλλακτική είναι τα ζιργκόν, ενώ αν σου αρέσει ο λευκόχρυσος, καλύτερα κοίταξε για ασήμι. Και φυσικά, μπορείς πάντα να αγοράσεις επιχρυσωμένα ή επάργυρα κοσμήματα που μοιάζουν να είναι από ατόφια υλικά ενώ κοστίζουν το 1/5 της τιμής.

Don’t: Μην «παίζεις» τα μεγέθη. Τα faux κοσμήματα προδίδονται κυρίως από... τα μεγέθη τους. Ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι επάνω φαίνεται από μακριά ψεύτικο, καθώς αν ήταν αληθινό εκείνη που το φόραγε θα ήταν... η βασίλισσα Ελισάβετ! Ομοίως, τα μαργαριτάρια έχουν σχετικά μικρό μέγεθος, οπότε ένα κολιέ με μαργαριτάρια με υπερμεγέθεις πέρλες «φωνάζει» από μακριά πως δεν είναι αυθεντικό. 

Do: Αντιμετώπισέ τα σαν να ήταν αληθινά. Μόνο εσύ ξέρεις πόσο φτηνά σου κόστισαν τα κοσμήματά σου, οπότε δεν είναι ανάγκη να το ξέρουν και οι άλλοι. Μην τα παρατάς εδώ και εκεί, και μη φοράς πολλά μαζί καθώς «επισκιάζουν» το ένα το άλλο. Αν είχες στην κατοχή σου ένα πανάκριβο βραχιόλι, δεν θα το φορούσες μόνο του για να ξεχωρίζει; 

ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ !!!?????




ΑΠΟ:http://koykoycook.blogspot.gr/2012/04/blog-post_02.html


Το φαγητό δεν το βρίσκουμε πια μόνο μέσα στο πιάτο μας αλλά και σε άλλα άσχετα αντικείμενα.
Απολαύστε παρακάτω μια σειρά από φωτογραφίες με αξεσουάρ μόδας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα .
Και σε περίπτωση μεγάλης λιγούρας κάντε σαλάτα το βρακί σας,
τηγανίστε το βραχιόλι σας, βράστε την τσάντα σας , δαγκώστε τα ακουστικά σας 
και μαγειρέψτε τα παπούτσια σας!!!!

a edible fashion 1 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)  edible fashion 0 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 2 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)     edible fashion 3 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 4 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)   edible fashion 5 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 6 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)  edible fashion 7 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 8 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)  edible fashion 9 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 10 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)  edible fashion 11 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion 12 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)  edible fashion 13 Edible high fashion by Fulvio Bonavia (14 photos)
edible fashion, edible shoes, eco-fashion, sustainable fashion, green fashion, ethical fashion, sustainable style, eco-art, eco-friendly shoes, sustainable shoes, cheese  Edible Fashion Accessories  15 Images

Edible Fashion Accessories  15 Images 
Edible+Fashion+Accessories3 Some edible fashion accessories (21 pics) Edible+Fashion+Accessories6 Some edible fashion accessories (21 pics)
Edible+Fashion+Accessories15 Some edible fashion accessories (21 pics) Edible+Fashion+Accessories17 Some edible fashion accessories (21 pics)
 
food purse 3 Can I have a bite of your purse? (8 photos) food purse 7 Can I have a bite of your purse? (8 photos)