Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη

Tα πολλά δαχτυλίδια είναι της μόδας! Δες πως να τα φορέσεις, τι να επιλέξεις και τι να προσέξεις!


ΑΠΟ:http://www.tlife.gr/Article/fashion-TRENDS/0-15-42079.html






Μην ακούσει η γυναίκα τη λέξη δαχτυλίδια αμέσως να τις έρθουν στο μυαλό πέτρες, πολύτιμοι λίθοι και ένας γοητευτικός άντρας γονατιστός να τη ζητάει σε γάμο! Δαχτυλίδια όμως υπάρχουν πολλά κι αυτά που συμβολίζουν την αγάπη τα αφήνω για τους άντρες αφού η μόδα εκεί υστερεί και η φινέτσα και η διαχρονικότητα κερδίζουν. 

Εδώ θα ασχοληθούμε με τα δαχτυλίδια eye candies δηλαδή τα δυχτυλίδα που σου ανοίγουν την όρεξη για εμφανίσεις γεμάτες στιλ. Και αν μιλάμε για μόδα στα δαχτυλίδια να σου πω πως δεν θα τα συναντήσεις σε μεγάλες πασαρέλες φορεμένα με τον τρόπο που ονειρεύεσαι. Θα τα δεις μεμονωμένα που ίσως να σε απογοητεύσουν ή να μην σου κεντρίσουν καν το ενδιαφέρον ώστε να τα βάλεις στη ζωή σου. Σημείωσε όμως πως η δύναμη των αξεσουάρ βασίζεται στον τρόπο που θα τα φορέσεις ώστε να δώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις στο ντύσιμο σου κι όχι στο τι επιλέγεις να φορέσεις. 


(Πηγή Style.com)

Φέτος λοιπόν τα δαχτυλίδια επανέρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο ντύσιμο σου και η καθιέρωση και η έμπνευση έρχεται μέσα από το λεγόμενο street fashion. 

Styling Tip: Τα chunky rings ταιριάζουν με πιο χαλαρό city look δηλαδή: μακριές φούστες, σορτσάκι, μίνι αέρινα φορέματα, γιλέκα, ψηλόμεσα παντελόνια, τζιν πουκάμισα, δερμάτινα παντελόνια.

Αριστερά: Fullah Sugah 3,90 
Δεξιά: Asos.com 4,5 ευρώ 

Εκεί που απλά κορίτσια μέχρι και μεγάλες fashionistas του κόσμου επιλέγουν κομμάτια, τα συνδυάζουν και το αποτέλεσμα κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. 

Styling Tip: Μείνε μακριά από τα αυστηρά φορέματα τύπου midi office ή 60΄s αν θες να φορέσεις πολλά δαχτυλίδια μαζί.

Και θα με ρωτήσεις ποιο είναι το στιλ που είναι περισσότερο στη μόδα; 

Δεξιά: Kenneth Jay Lane, 92 ευρώ 

Styling Tip: Μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα απλά το πρωί θα πρέπει να είσαι προσεχτική στο πόσα... θα βάλεις και πόσο μεγάλα θα είναι.


Δεξιά: Εmilio Pucci 331 ευρώ 

Τα μεγάλα εντυπωσιακά δαχτυλίδια με πέτρες με χρώμα όπως ροζ, μπλε, πράσινο, τιρκουάζ είναι σίγουρα κάποιες από τις επιλογές που θα ξεχωρίσουν. 

TIP: Παίξε με τις αντιθέσεις. Π.χ. φοράς κόκκινο σακάκι βάλε δαχτυλίδι με τιρκουάζ πέτρα.


Αριστερά: Balenciaga Spring Summer 2013
Δεξιά: Eddie Borgo 262 ευρώ

Styling Tip: Παίξε με άλλο χρώμα ή prints στην τσάντα σου π.χ φοράς πολλά χρυσά δαχτυλίδια στο χέρι, κράτα πράσινη suede τσάντα.



Δαχτυλίδια σε αποχρώσεις του χρυσού που άλλοτε μοιάζουν με βέρες είναι απόλυτα in fashion και ο οίκος Balenciaga για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 τα βάζει στη ζωή μας και μάλιστα σε παραπάνω από ένα δάχτυλα. 

Styling Tip: Kανείς δεν αγαπά τις υπερβολές για αυτό αν θες να βάλεις πολλά μαζί μην το παρακάνεις.
Τα πολλά δαχτυλίδια στο χέρι είναι αρκετά, μην φορέσεις και κολιέ.


Δαχτυλίδια με κρύσταλλα ανεξαρτήτου μεγέθους δίνουν λάμψη αμέσως...

Styling Tip: Το βερνίκι σου πρέπει να είναι ανάλογο δηλαδή κάτι τολμηρό, μεταλιζέ, σκούρο μπλε, μαύρο όχι όμως κάτι κλασικό όπως γαλλικό, επίσης το nude αλλά και το κατακκόκινο πάνε τέλεια.


Αριστερά: Μarina Calamai 500 ευρώ
Αριστερά: Schield 375 ευρώ 

Styling Tip: 
Αν φορέσεις και ζώνη φρόντισε να μην έχει υπερβολική αγκράφα -μία ανδρική είναι τέλεια επιλογή.

Τα δαχτυλίδια candies με κέικ, καραμέλες και διάφορα γλυκλίσματα εκφράζουν την ανεβασμένη σου διάθεση για παιχνίδια. 


Δεξιά:Asos.com 20,23 ευρώ 

Τα δαχτυλίδια φιόγκοι ήρθαν πριν από δύο χρόνια και απέκτησαν πολλές φανατικές θαυμάστριες ενώ η goth διάσταση δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και τα αξεσουάρ. 

Styling Tip: Πάνε τέλεια με μποτίνια με μπότες με loafers αλλά και με athletic wedges. Απόφυγε τις δίπατες γόβες, τις γούνινες μπότες και τα καθαρόαιμα αθλητικά.


Δεξιά: Schield 240 ευρώ 

Styling Tip: Σήκωνε τα μανίκια σου αν φοράς πουκάμισο και άφησέ τα χαλαρά αν επιλέξεις κάποιο πουλόβερ.


Δεξιά: Fullah Sugah 6,90 ευρώ 

Τα δαχτυλίδια με concept όπως είναι τα animal rings μοιάζουν πολύ με Bulgari κομμάτια (αν είναι κιόλας τότε φίλη μου σε παραδέχομαι) 


Δεξιά: Esteban Cortazar, 300 ευρώ 

Οι λιτές γραμμές υπάρχουν απλά η πινελιά SM δίνει μια ακόμη πιο sexy διάσταση. 


Αριστερά: Uterque 19,95 ευρώ 

Φέτος μπορείς να βγάλεις από την κοσμηματοθήκη σου ό,τι δαχτυλίδι έχεις αποκτήσει μέσα στα χρόνια και να το φορέσεις χωρίς να σκεφτείς αν ταιριάζουν ή όχι μεταξύ τους. Μία είναι η τάση: υπερβολή

Τρίτη

Η απόλαυση του ...εφήμερου


ΑΠΟ:http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_i_apolafsi_tou_efimerou_/fashion_i_apolafsi_tou_efimerou_9123.php?p=5



Η δεύτερη "fe-mail - λίστα" αγορών για τις εκπτώσεις είναι αφιερωμένη στην…αβάστακτη γοητεία τουεφήμερου... Που σημαίνει ότι αφού ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας σε βασικά κομμάτιαέρχεται η ώρα της διασκέδασης.
Η περίοδος αυτή προσφέρεται ακριβώς για αγορές που δεν κάνατε ή δεν θα κάνατε σε άλλες χρονικές στιγμές κυρίως, λόγω τιμών .
Οι εκπτώσεις όμως σε διάφορα κομμάτια μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσες ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το μωβ πουκάμισο που έχετε στο νου, με απόλυτη συνείδηση ότι την επόμενη σαιζόν μπορεί να μην έχει θέση στο ντύσιμό σας. Ενδεικτικές προτάσεις-must για αυτή τη σαιζόν είναι:



Ένα καλό φόρεμα
Όπως αναφέραμε, φυσικά το μωβ. Οι αποχρώσεις του δαμάσκηνου κολακεύουν την Ελληνίδα και είναι πάντα μια κλασική επιλογή. Εάν ακόμα δεν έχετε προμηθευτεί κάτι σχετικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Ένα μωβ βραδινό φόρεμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή(σκεφτείτε το με μαύρο οπακ καλσόν..). Μια καλή ιδέα είναι και ένα μωβ πουκάμισο ή μια εκκεντρική φούστα και. .έχετε καλύψει το κεφάλαιο μωβ.
Είσαστε εντός μόδας και αυτή τη σαιζόν.


Ένα ζευγάρι παπούτσια
Τα designer παπούτσια, που έχετε βάλει στο μάτι από πολύ πριν.. Ναι για τα J. Choo λέμε, ακριβώς. Είναι πολύ φυσικό να μην χρειάζεστε ακόμα ένα ζευγάρι από οποιοδήποτε είδος υποδήματος αλλά να αγοράσετε ακόμα ένα ζευγάρι stilettos, που η τιμή τους δεν δικαιολογείται με τίποτα αναλογικά με την ποσότητα του υλικού που είναι επάνω τους.. Αλλά ναι, για αυτό είναι οι εκπτώσεις!
Αποκτήστε τα λοιπόν με αυτοπεποίθηση. Κρατήστε στο μυαλό σας όμως ότι οι designer εταιρίες δεν κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις σαν γενική πολιτική. Σίγουρα αντέχει η πιστωτική σας και τα δύο ζευγάρια Manolo’ s;


Τα εσώρουχα
Οι εκπτώσεις  είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε και την συλλογή των εσωρούχων.
Μικρά, αέρινα και sexy κομμάτια υπάρχουν παντού και περιμένουν να τα αγοράσετε.
Αφήστε για λίγο στην άκρη τα καθημερινά βολικά σχέδια και προσανατολιστείτε σε κάτι πιο..Agent Provocateur..
Τα ακριβά και sexy εσώρουχα δημιουργούν μια αίσθηση εσωτερικής αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας ακόμα και κάτω από το πιο συντηρητικό σύνολο.
Αισθανθείτε περισσότερο θηλυκά και glamorous ακόμα και στη δουλειά ή σε μια έξοδο με φίλες.. δικαιούστε αυτή την καθημερινή πολυτέλεια..


...και τα αξεσουάρ
Αξεσουάρ.. Η μαγική λέξη που ανανεώνει ακόμα και το πιο απλό η βαρετό σύνολο.
Οι εκπτώσεις είναι η απόλυτη ευκαιρία για ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα των καταστημάτων με αξεσουάρ.
Προσπεράστε τα χειμωνιάτικα σκουφάκια και κασκόλ, δεν θα τα χρειαστείτε πια για πολύ.
Επενδύστε σε ένα ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια που θα συνοδέψουν τις βραδινές εμφανίσεις σας, όπως και απαιτεί η σαιζόν.
Καλή ιδέα είναι να προμηθευτείτε και μερικά ζευγάρια καλσόν με ενδιαφέροντα σχέδια, σε γκρι ή μπλε ραφ.. άλλωστε με τι θα φοράτε τα peep toes σας?
Όσο για δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ.. θα αγοράσετε αρκετά. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να αποφύγετε το φούξια και το τυρκουάζ.. δείχνουν (και είναι!) πολύ last season..
 

Christian Dior: Εντυπωσιάζει με την επόμενη κολεξιόν του




ΑΠΟ: http://www.zougla.gr/gynaika/fashion/article/christian-dior-entiposiazi-me-tin-epomeni-koleksion-tou


Ο οίκος Christian Dior παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες την Pre-Spring/Summer 2013 κολεξιόν του, δίνοντάς μας έτσι μία πρώτη γεύση από όσα θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι. 

Tα λουλουδάτα σύνολα θα είναι φυσικά και πάλι στο προσκήνιο. Όμως, το καλοκαίρι του 2013 το μαύρο και το κόκκινο θα παίξουν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμό μας. Το πορτοκαλί θα είναι από τα πιο hot χρώματα, ενώ όσον αφορά στα υφάσματα το τούλι για ακόμα μία φορά θα πρωταγωνιστήσει στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας.

Δείτε τις φωτογραφίες:


















Παρασκευή

Το παιδικό τους πάρτι με ρούχα που αγαπούν.


ΑΠΟ:http://www.epithimies.gr



Το παιδικό τους πάρτι με ρούχα που αγαπούν.


Αφήστε να αποφασίσουν τα παιδιά σας μόνα τους για τις δικές τους εμφανίσεις στο πάρτι γενεθλίων –με λίγη βοήθεια πάντα από εσάς.

Ήρθε η μέρα να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας! Τα έχετε οργανώσει όλα στην εντέλεια. Ντεκόρ, φαγητό, δωράκια, τούρτα! Λίγο πριν φτάσουν οι πρώτοι σας καλεσμένοι, το παιδί σας... αρνείται πεισματικά να φορέσει τα ρούχα που έχετε επιλέξει τόσο προσεκτικά γι'αυτο! Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις;
Εσείς, μπορεί να έχετε μεγάλη χαρά για ένα συγκεκριμένο ντύσιμο, να το έχετε πλύνει και σιδερώσει με περίσσια χαρά, αλλά δε σημαίνει ότι το παιδί σας την μοιράζεται μαζί σας. Ίσως, να έχει άλλα σχέδια. Προνοήστε, λοιπόν, και μάθετε τα νωρίτερα.
Αν πρόκειται να πάρετε καινούρια ρούχα ή παπούτσια για τα γενέθλιά τους, πάρτε τα παιδιά μαζί σας, ώστε να τα διαλέξουν μόνα τους και να είστε σίγουρες ότι θα τους αρέσουν. Δεν έχει νόημα να επιλέξετε κάποιο ντύσιμο "υπερπαραγωγή" που θα σας αρέσει, αλλά θα κάνει τα ίδια να αισθάνονται άβολα και θα τα περιορίζει στις κινήσεις και στο παιχνίδι τους. Το σημαντικό είναι φορώντας τα ρούχα τους τα παιδιά, να αισθανθούν όμορφα και να τα χαρούν.
Αν ξέρετε ότι θα πάρουν ως δώρα από νονούς και συγγενείς τα καλά τους ρούχα, ζητήστε τους να τα φέρουν κάποιες μέρες νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή, ώστε να κάνετε όποια αλλαγή χρειαστεί έγκαιρα –είτε για νούμερο, είτε για σχέδιο- και φυσικά, να τα πλύνετε.

Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο Γυναίκα - Μόδα Πουλήθηκε για 203.150$


ΑΠΟ:  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/103126




Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο Πουλήθηκε για 203.150$

Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο είναι Hermés και για να είμαστε ειλικρινείς αυτό δεν μας εντυπωσιάζει ιδιαιτέρως. Αυτό που ομολογουμένως μας εντυπωσίασε ήταν η τιμή της αφού η εν λόγω τσάντα δημοπρατήθηκε στην τιμή των 203.150$! Πρόκειται για μια Hermés Birkin που έχει κατασκευαστεί από κόκκινο δέρμα κροκοδείλου και έχει ένα πολύ σπάνιο χαρακτηριστικό: λεπτομέρειες από διαμάντια.

Με αφορμή αυτή τη δημοπρασία η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την έμπνευση της τσάντας, δηλαδή η ίδια η Jane Birkin, μίλησε για την έντονη σχέση του οίκου με τη φιλανθρωπία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων κάθε χρόνο πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό μου ίδρυμα έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το θάνατό μου. Φέτος μπόρεσα να χρησιμοποιήσω κάποια από τα χρήματα αυτά για να πάμε στην Ιαπωνία για μια φιλανθρωπική συναυλία και χρησιμοποιούμε και κάποια από αυτά για να ταΐσουμε τους φτωχούς της Γαλλίας. Πούλησα μία από τις Birkin μου για 163.000$ για να ενισχύσω τον ερυθρό σταυρό της Ιαπωνίας. Αυτή η τσάντα έχει κάνει πολύ καλό στον κόσμο!»

Τα πιο cool αξεσουάρ του χειμώνα


ΑΠΟ:http://www.palettino.gr




Τα πιο cool αξεσουάρ του χειμώνα


Οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα έφτασαν! Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα και cozy αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας.
1.  Oversized πλεκτά κασκόλ
Must have κομμάτι του χειμώνα. Ένα φαρδύ κασκόλ σου χαρίζει ζεστασιά και εγγυάται να προσθέσει έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου και αφέσου στη… θαλπωρή του απόλυτου αξεσουάρ.
2.  Σκουφάκια
Γούνινα ή πλεκτά, όποια εκδοχή τους και αν επιλέξεις σίγουρα θα βγεις κερδισμένη! Επένδυσε στην αγορά ενός super trendy γούνινου κομματιού για να μετατρέψεις ακόμα και το πιο χουχουλιάρικο outfit σε ένα υπέρκομψο σύνολο.
Η σίγουρη λύση για κάθε στυλ είναι βέβαια το πλεκτό σκουφάκι, που υπόσχεται να σε κρατήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αποθεώνοντας ακόμα και το πιο καθημερινό σύνολο.
3.  Γάντια
Φέτος το χειμώνα πόνταρε σε δερμάτινα γάντια που αποθεώνουν κάθε λουκ. Μακριά ή κοντά, σε έντονες αποχρώσεις ή κλασσικό μαύρο χρώμα, τα δερμάτινα γάντια μπορούν να ολοκληρώσουν όλες σου τις εμφανίσεις, και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.
4.  Γούνινα αυτάκια
Δώσε μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση στο χειμερινό σου σύνολο επιλέγοντας γούνινα αυτάκια. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι σίγουρο πως θα σε κρατήσει ζεστή ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ενώ ταυτόχρονα θα μετατρέψουν και τα πιο κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σε ένα girly-chic σύνολο.

ΚΑΝΕ UPGRADE ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ Ανέβα επίπεδο με τη συλλογή Bodywear του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Η&Μ.


ΑΠΟ:http://www.menshealth.gr






Το λανσάρισμα της συλλογής Bodywear του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Η&Μ έχει ως πρωταρχικά στοιχεία την ποιότητα και τη διαχρονικότητα. Η πρώτη αυτή συλλογή παρουσιάζει εννέα στυλ εσωρούχων για άνδρες, και σηματοδοτεί την έναρξη μιας μοναδικής συνεργασίας διαρκείας μεταξύ του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Η&Μ.
Σχεδιασμένα από την προσωπική ομάδα του Ντέιβιντ, θα πωλούνται αποκλειστικά από την Η&Μ με έμφαση στην εφαρμογή, την ευχρηστία, την άνεση και το σχεδιασμό και όχι στο brand, προσφέροντας μια σειρά νέων κλασικών κομματιών, που θα περιλαμβάνει σλιπ, μπόξερ, αμάνικα φανελάκια, μακό, πιτζάμες και μακριά εσώρουχα. Το αποτέλεσμα μετά από δεκαοκτώ μήνες έρευνας και ανάπτυξης είναι μια συλλογή που στοχεύει να θέσει ένα νέο πρότυπο για τα ανδρικά εσώρουχα του 21ου αιώνα. Θα διατίθεται από τις 2 Φεβρουαρίου 2012 σε 1.800 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως καθώς και on-line.
«Η ομαδική εργασία υπήρξε πάντοτε βασικό μέρος της ζωής μου και συνειδητοποίησα ότι το ίδιο ίσχυσε και κατά τη δημιουργία αυτής της σειράς. Μαζί με τη σχεδιαστική μου ομάδα αφιερώσαμε χρόνο δουλεύοντας πάνω στην αίσθηση, την εφαρμογή και το στυλ προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το προϊόν θα είναι όχι απλά κάτι που θα φορούσα εγώ, αλλά κάτι που θα ήμουν περήφανος να φέρει το όνομά μου. Πάντα μου αρέσει να θέτω προκλήσεις στον εαυτό μου και αυτή ήταν μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και ελπίζω οι άνδρες πελάτες των Η&Μ να ενθουσιαστούν όσο και εγώ.» Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Η συλλογή Bodywear του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Η&Μ είναι γεμάτη κομμάτια που θα λατρέψουν οι άνδρες. Είναι μια εκπληκτική πρώτη συλλογή, με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των προϊόντων.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας από τους πλέον ευυπόληπτους άνδρες στον κόσμο σήμερα και ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθεί και θα προχωρήσει η σειρά τις επόμενες σεζόν.» Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Η&Μ. Η δημιουργία της απόλυτης συλλογής bodywear έχει να κάνει με τον εντοπισμό του τέλειου υφάσματος και την έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως το να βρεις το πλέον άνετο ελαστικό για τα σλιπ, μια ετικέτα που δεν γδέρνει, ραφές που δεν τρίβονται στο σώμα. Πρέπει να έχει τη σωστή απόχρωση του γκρι για τις μακριές αμάνικες φανέλες, το τέλειο μήκος μανικιού για ένα εφαρμοστό μακό. Ο Ντέιβιντ και η σχεδιαστική του ομάδα δούλεψαν με κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του ίδιου του Ντέιβιντ, ενσωματώνοντας την αισθητική του μοναδικού στυλ του Ντέιβιντ προκειμένου να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί ένα brand εσωρούχων που από την αρχή έχει πολλά να πει. Για το λόγο αυτό το branding στη μέση είναι μίνιμαλ: αντ’ αυτού ο σχεδιασμός των ίδιων των κομματιών αποτελεί την υπογραφή.
Η πρώτη συλλογή παρουσιάζει τα εννέα κύρια προϊόντα στη πιο βασική τους μορφή προκειμένου να δοθεί έμφαση στην ποιότητα του σχεδιασμού. Υπάρχουν τέσσερα στυλ εσωρούχων (σλιπ, κοντά μποξεράκια, κανονικά μποξεράκια και βαμβακερά μπόξερ), το τέλειο μακό του Ντέιβιντ, το αμάνικο φανελάκι και το Henley. Επιπλέον, υπάρχουν δύο στυλ bodywear - τα παντελόνια πιτζάμας και τα μακριά εσώρουχα, το μυστικό αγαπημένο εσώρουχο πολλών ανδρών για τους πιο κρύους μήνες. To βαμβάκι χρησιμοποιείται παντού - με το ιδανικό ποσοστό ελαστάν στα σλιπ, τα κοντά μπόξερ, τα μακό και τις αμάνικες φανέλες προκειμένου να προσφέρουν απαλή αίσθηση. Στα Henley και τα μακριά εσώρουχα χρησιμοποιείται πικέ βαμβακερό και ένα ειδικό τελείωμα στις 100% βαμβακερές πιτζάμες για να εξασφαλιστεί η διατήρηση της εφαρμογής τους.
Η συλλογή αυτή είναι η πρώτη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με την Η&Μ, η οποία θα εξελίσσεται κάθε σεζόν με νέα στυλ, νέα υφάσματα και νέα μοτίβα που θα ακολουθούν όλα τα εστιασμένα στην ποιότητα προσχέδια των νέων κλασικών κομματιών του Ντέιβιντ.

Οι νέες τάσεις στα τζιν Γυναίκα - Μόδα Προτάσεις για τη φετινή σεζόν



ΑΠΟ:http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/145255

Οι νέες τάσεις στα τζιν Προτάσεις για τη φετινή σεζόν


Οι άνθρωποι -και ιδιαίτερα οι γυναίκες- αγαπάνε ό,τι είναι πρακτικό, άνετο και στιλάτο και το τζιν είναι αναμφίβολα ο ορισμός όλων των παραπάνω. Ακραίο αλλά και safe ως επιλογή, άγριο ή και σικ, όλα εξαρτώνται από το ποιος το φοράει.
Για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2012-13 που ξεκινά, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να βάλουν στο χρονοντούλαπο –και να μας βάλουν να κρύψουμε βαθιά στην ντουλάπα- μερικά από τα παλιά μας τζιν και εισάγουν στην τζιν-μόδα, «καινά δαιμόνια». Για να δούμε…
Χρωματιστά τζιν
Ναι, τα είδαμε το φετινό καλοκαίρι. Παστέλ ή φωτεινά χρώματα σε τζιν. Λέγαμε όμως «τρέλα είναι θα περάσει». Την χειμερινή σεζόν που μας έρχεται οι σχεδιαστές προτείνουν και πάλι χρωματιστά τζιν. Ευτυχώς σε πιο σκούρες και πρακτικές αποχρώσεις.
Καφέ, μπορντό, χρυσαφί και δαμασκηνί είναι τα χρώματα που προτείνονται αλλά μας επιτρέπονται και οι πειραματισμοί σε πιο γήινες αποχρώσεις του καφέ καθώς επίσης επανέρχεται το σούπερ κολακευτικό σκούρο μπλε (που λεπταίνει κιόλας)...
Το τζιν που… το πάτησε το τρένο
Τα σούπερ μακριά τζιν με τα φαρδιά μπατζάκια που καλύπτουν μέχρι και 18ποντο ανήκουν στο παρελθόν. Στη θέση τους έρχονται τζιν που φτάνουν στον αστράγαλο ή στη μέση της γάμπας.
Το σύνολο συμπληρώνεται με ψηλά –πολύ ψηλά- τακούνια που όχι μόνο κάνουν την σιλουέτα να δείχνει λεπτότερη και πιο ψηλή αλλά δίνουν ένα glam και έναν αισθησιασμό στην όλη εμφάνιση.
Τα σκισμένα τζιν
Δίνουν λίγο την αίσθηση ότι είσαι «κακό κορίτσι», σωστά; Λάθος! Στις φετινές πασαρέλες είδαμε σκισμένα τζιν να συνοδεύονται από elegant μπλουζες, ρομαντικές καρφίτσες σε σχήμα ρομαντικών λουλουδιών και γυαλιά στολισμένα με λαμπερές πέτρες.
Με άλλα λόγια… τα κακά κορίτσια, αντί για παντού πηγαίνουν κατευθείαν στον παράδεισο!
Cowboy-style
Η άγρια Δύση αποτελεί έμπνευση για τους σχεδιαστές τη φετινή σεζόν. Μήπως τους ψιθύρισε κανείς ότι είμαστε όλοι μαζί έτοιμοι να πάρουμε τα βουνά;
Όπως και να ‘χει, η μόδα των καουμπόηδων θα μας συνεπάρει φέτος με καπέλα και τζιν κεντημένα, με δαντέλες και έντονες αντιθέσεις στις λεπτομέρειες με μία μόνο ρητή εντολή: πολύ λίγα αξεσουάρ!
Τζιν σακάκια
Η μόδα τους επιστρέφει ατόφια από την δεκαετία των 90s. Εξαφανισμένο για πάνω από μια δεκαετία το τζιν σακάκι επιστρέφει για να ζεστάνει την καθημερινότητά μας. Και μην σκεφθείτε ότι ένα τζιν σακάκι είναι ένα ρούχο αδιάφορο και βαρετό.
Το παν είναι να συνδυαστεί με κομμάτια που στο παρελθόν καμία γυναίκα που σεβόταν τον εαυτό της δεν θα τολμούσε να σκεφτεί: υφασμάτινα παντελόνια, fancy φουστίτσες και ρομαντικά μπλουζάκια θα αποτελέσουν για φέτος το ιδανικό ταίρι για το κλασικό τζιν σακάκι μας.
Τζιν πάνω-κάτω
Ο εφιάλτης κάθε fashionista ήταν να βλέπει τζιν παντελόνι με τζιν σακάκι ή τζιν φούστα με τζιν πουκάμισο. Αυτά όμως… last year! Φέτος, οι σχεδιαστές ανακαλύπτουν ξανά το total τζιν εμφάνιση και της δίνουν μια φρέσκια και μοντέρνα όψη.
Πως; Μα συνδυάζοντας διαφορετικά στιλ μεταξύ τους και εμπλουτίζοντάς τα με αξεσουάρ. Φυσικά, το τζιν πάνω-κάτω δεν παύει να είναι λίγο ρίσκο, όμως… η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς...