Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη

Η απόλαυση του ...εφήμερου


ΑΠΟ:http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_i_apolafsi_tou_efimerou_/fashion_i_apolafsi_tou_efimerou_9123.php?p=5



Η δεύτερη "fe-mail - λίστα" αγορών για τις εκπτώσεις είναι αφιερωμένη στην…αβάστακτη γοητεία τουεφήμερου... Που σημαίνει ότι αφού ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας σε βασικά κομμάτιαέρχεται η ώρα της διασκέδασης.
Η περίοδος αυτή προσφέρεται ακριβώς για αγορές που δεν κάνατε ή δεν θα κάνατε σε άλλες χρονικές στιγμές κυρίως, λόγω τιμών .
Οι εκπτώσεις όμως σε διάφορα κομμάτια μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσες ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το μωβ πουκάμισο που έχετε στο νου, με απόλυτη συνείδηση ότι την επόμενη σαιζόν μπορεί να μην έχει θέση στο ντύσιμό σας. Ενδεικτικές προτάσεις-must για αυτή τη σαιζόν είναι:



Ένα καλό φόρεμα
Όπως αναφέραμε, φυσικά το μωβ. Οι αποχρώσεις του δαμάσκηνου κολακεύουν την Ελληνίδα και είναι πάντα μια κλασική επιλογή. Εάν ακόμα δεν έχετε προμηθευτεί κάτι σχετικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Ένα μωβ βραδινό φόρεμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή(σκεφτείτε το με μαύρο οπακ καλσόν..). Μια καλή ιδέα είναι και ένα μωβ πουκάμισο ή μια εκκεντρική φούστα και. .έχετε καλύψει το κεφάλαιο μωβ.
Είσαστε εντός μόδας και αυτή τη σαιζόν.


Ένα ζευγάρι παπούτσια
Τα designer παπούτσια, που έχετε βάλει στο μάτι από πολύ πριν.. Ναι για τα J. Choo λέμε, ακριβώς. Είναι πολύ φυσικό να μην χρειάζεστε ακόμα ένα ζευγάρι από οποιοδήποτε είδος υποδήματος αλλά να αγοράσετε ακόμα ένα ζευγάρι stilettos, που η τιμή τους δεν δικαιολογείται με τίποτα αναλογικά με την ποσότητα του υλικού που είναι επάνω τους.. Αλλά ναι, για αυτό είναι οι εκπτώσεις!
Αποκτήστε τα λοιπόν με αυτοπεποίθηση. Κρατήστε στο μυαλό σας όμως ότι οι designer εταιρίες δεν κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις σαν γενική πολιτική. Σίγουρα αντέχει η πιστωτική σας και τα δύο ζευγάρια Manolo’ s;


Τα εσώρουχα
Οι εκπτώσεις  είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε και την συλλογή των εσωρούχων.
Μικρά, αέρινα και sexy κομμάτια υπάρχουν παντού και περιμένουν να τα αγοράσετε.
Αφήστε για λίγο στην άκρη τα καθημερινά βολικά σχέδια και προσανατολιστείτε σε κάτι πιο..Agent Provocateur..
Τα ακριβά και sexy εσώρουχα δημιουργούν μια αίσθηση εσωτερικής αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας ακόμα και κάτω από το πιο συντηρητικό σύνολο.
Αισθανθείτε περισσότερο θηλυκά και glamorous ακόμα και στη δουλειά ή σε μια έξοδο με φίλες.. δικαιούστε αυτή την καθημερινή πολυτέλεια..


...και τα αξεσουάρ
Αξεσουάρ.. Η μαγική λέξη που ανανεώνει ακόμα και το πιο απλό η βαρετό σύνολο.
Οι εκπτώσεις είναι η απόλυτη ευκαιρία για ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα των καταστημάτων με αξεσουάρ.
Προσπεράστε τα χειμωνιάτικα σκουφάκια και κασκόλ, δεν θα τα χρειαστείτε πια για πολύ.
Επενδύστε σε ένα ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια που θα συνοδέψουν τις βραδινές εμφανίσεις σας, όπως και απαιτεί η σαιζόν.
Καλή ιδέα είναι να προμηθευτείτε και μερικά ζευγάρια καλσόν με ενδιαφέροντα σχέδια, σε γκρι ή μπλε ραφ.. άλλωστε με τι θα φοράτε τα peep toes σας?
Όσο για δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ.. θα αγοράσετε αρκετά. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να αποφύγετε το φούξια και το τυρκουάζ.. δείχνουν (και είναι!) πολύ last season..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου