Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο

Η Thes Tziveli στο TLIFE!

Χριστίνα Κατσαούνη www.tlife.gr

Η Thes Tziveli στο TLIFE! Πώς μια Ελληνίδα γίνεται διεθνώς αναγνωρισμένη;

H Athens Xclusive Designers Week ξεκινά! Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να απολαύσουμε από κοντά τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών. Μία από αυτούς η Thes Tziveli. Μια Ελληνίδα που εδώ και χρόνια ζει και δημιουργεί στο εξωτερικό. Δέρμα, γούνες, καθαρές γραμμές, θηλυκότητα και ελληνική ψυχή. Ένα δυναμικό coctail που αναγνωρίστηκε διεθνώς. Εδώ και χρόνια, η υπογραφή της "κυκλοφορεί" στις ιταλικές πασαρέλες και απολαμβάνει την επιτυχία!

H Thes Tziveli είναι μία σχεδιάστρια που θα μπορούσε να έχει και το ψευδώνυνο η "βασίλισσα της γούνας" αφού έχει καταφέρει κι έχει κάνει τις γούνες να αποτελούν το κεντρικό σχεδιαστικό της κομμάτι. Όσοι ασχολούνται και εκτιμούν την συγκεκριμένη δουλειά σίγουρα γνωρίζουν το όνομά της πολύ καλά αφού είναι από τις λίγες καταξιωμένες στο συγκεκριμένο χώρο της μόδας. Λίγο η κληρονομιά, λίγο το ταλέντο και πολύ σκληρή δουλειά την εδρέωσαν στην Ιταλία.

Η ίδια μίλησε στο TLIFE για τις δημιουργίες της, τα χρόνια στο εξωτερικό, την οικογενειακή "προίκα" που τις έδωσαν οι γονείς της, τι πρέπει να προσέχει κάποια που θέλει να αγοράσει μία γούνα αλλά και για την συμμετοχή της στο Athens Xclusive Designers Week!

συνέχεια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου