Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη

Μάθε πως θα βρείς φθηνά κουστούμια για κάθε περίσταση


ΑΠΟ: http://www.weddingplan.gr/ma8e_pos_8a_breis_f8ina_koustoumia_gia_ka8e_peristasi.html



ΦΘΗΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

Για να αγοράσεις ένα κουστούμι σε οικονομική τιμή δε χρειάζεται μια περιουσία, μόνο χρόνος και όρεξη για ψάξιμο.


Είναι γεγονός πως τα κουστούμια είναι αρκετά ακριβά και δυστυχώς, οι ακριβές εκδοχές τους «φωνάζουν» ότι είναι φθηνές. Για να αποκτήσεις όμως ένα αξιοπρεπές κουστούμι δε χρειάζεται να έχεις απεριόριστο budget, πρέπει απλά να κάνεις τις σωστές κινήσεις.
 
Περίμενε τις εκπτώσεις
Φυσικά αυτή δεν είναι μια μοναδική ιδέα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως δεν προβλέπεις εκείνη την εποχή και σου ξεφεύγουν ευκαιρίες. Για παράδειγμα, αν δοκιμάσεις ένα κουστούμι σε καλή τιμή που σου είναι ελαφρώς μεγάλο μην το απορρίψεις. Με λίγα χρήματα παραπάνω στο ράφτη σου μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανες γι το μήκος του παντελονιού και των μανικιών. Ζήτα από τα καταστήματα να σου πουν αν πωλούνται τα κουστούμια της βιτρίνας καθώς θα είναι σε καλύτερη ακόμη τιμή και αν κάποιο κ έχει ελάττωμα όπως πχ ένα τράβηγμα ή ένα κουμπί λιγότερο παζάρεψε την τιμή αναλόγως.
 
Αγόρασε online
Στο ίντερνετ θα βρείς δεκάδες επιλογές για φθηνά κουστούμια και το μόνο που έχεις να κάνεις πρίν αγοράσεις είναι να ζητήσεις από το ράφτη σου να σε μετρήσει για να έχεις τα μέτρα σου εύκαιρα καθώς θα αγοράσεις κάτι χωρίς να το δοκιμάσεις. Επίσης, τα online καταστήματα κάνουν εκπτώσεις και προσφορές οπότε μπορείς να βρείς κάτι σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.
 
Καταστήματα στοκ
Κι όμως υπάρχουν πολλά καταστήματα ου έχουν κουστούμια σε τιμές στοκ και μπορείς να τα ανακαλύψεις ρωτώντας και κάνοντας έρευνα στο ίντερνετ. Επίσης, μην απορρίπτεις τα συνοικιακά μαγαζιά και εκείνα του κέντρου καθώς σε αυτά δεν πληρώνεις παραπάνω για τη φίρμα ή για το όνομα του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου