Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή

Ντύστε τα παιδιά σας όμορφα και οικονομικά στο glamοrouskids.gr



ΑΠΟ:http://www.infokids.gr




Λίγο πριν το τέλος των εκπτώσεων αποφασίσαμε να κάνουμε τις αγορές μας για τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής μας από το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα glamorouskids.gr. Η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη και αξεσουάρ μας ξετρέλανε και είναι γεγονός ότι μας δυσκόλεψε να ξεχωρίσουμε ποια να διαλέξουμε.
Για τα αγοράκια της παρέας ξεχωρίσαμε το παντελόνι τζιν με αυτοκινητάκι – μπλε. Ποιο αγοράκι δεν θα λατρέψει αυτό το τζιν;! Με το κλειδί αυτοκινήτου να κρέμεται από τη μπροστινή τσέπη και το κόκκινο αυτοκινητάκι στη πίσω, σίγουρα θα έχει τη πιο cool εμφάνιση. Το παντελόνι αυτό είναι ελαστικό και αρκετά στενό στα άκρα.
Μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι με την πρωτότυπη Lipfish μπλούζα φαλαινίτσα. Προκείται για μια πανέμορφη μπλούζα από 100% βαμβάκι με βελούδινο τρισδιάστατο ζωάκι για ατελείωτο παιχνίδι!
Κι επειδή δεν θέλουμε να αφήσουμε παραπονεμένες τις μικρές κυρίες, στοglamorouskids ανακαλύψαμε την χαριτωμένηπαιδική τσάντα μπαλαρίνα Kidorable. Ένα φανταστικό
παιδικό σακίδιο κατασκευασμένο από γυαλιστερό PVC, ιδανικό για τις βόλτες στην παιδική χαρά ή την εκδρομή του σχολείου.
Ζηλέψαμε το ελαστικό παντελόνι με ruffle και glitter που χαρίζει τις απαραίτητες πινελιές στιλ στα κορίτσια που θέλουν να ακολουθούν τη μόδα καθώς τα φανταστικά γάντια που υπόσχονται ζεστά χεράκια και ατέλειωτο παιχνίδι.
Τέλος, η εντυπωσιακή κορδέλα για τα μαλλάκια με κόκκινο τριαντάφυλλο Red Rose Rufflebutts μας έβαλε σε σκέψεις για να πειραματιστούμε με εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κάνουν τις μικρές κυρίες να ξεχωρίζουν για την αισθητική τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου