Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη

Τα νέα γυαλιά Chanel που θα λατρέψετε


ΑΠΟ:http://omorfamystika.gr



channel-glasses


O σχεδιαστής Carl Lagerfeld του οίκου Chanel στολίζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο την καινούρια Bijou Collection γυαλιών και επαναφέρει την baroque τάση που ανέκαθεν λάτρευαν και λατρεύουν οι Mademoiselle προσδίδοντας μία ιδιαίτερη χλιδή στα διακοσμημένα γυαλιά του οίκου.

Τα θηλυκά και σοφιστικέ γυαλιά μεταμορφώνονται σε αληθινά κομμάτια πολύτιμων κοσμημάτων. Οι βραχίονες μετάλλου κοσμούνται από μοναδικά περίτεχνα σκαλιστά κοσμήματα φτιαγμένα στο χέρι κρύβοντας ανάμεσα τους τα χαρακτηριστικά σύμβολα του οίκου –το τριφύλλι, το διπλό C και την καμέλια.
Η κρυστάλλινη λάμψη του μετάλλου στους βραχίονες σε παλαιωμένο χρυσό ή παλλάδιο έρχεται σε αντίθεση με τις λεπτές αποχρώσεις του παστέλ ,του λιλά, του ανοιχτού πράσινου, του τιρκουάζ, του ροζ και του διαυγή μπλε, ή τις βαθύτερες αποχρώσεις του γρανίτη και του μαύρου, προσφέροντας στην collection Bijoux μία πλούσια παλέτα χρωμάτων.
Τα over-sized ολοστρόγγυλα γυαλιά της collection σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά ευρύ βραχίονες προσδίδουν ένα σίγουρα feminine-style, ενώ το σχήμα “πεταλούδας’’ και το “σχήμα γάτας’’ με λεπτότερους βραχίονες προσδίδουν ένα πιο χαριτωμένο – νεανικό στυλ.
Η κολεξιόν θα διατίθενται από το Νοέμβριο του 2012 σε όλα τα καταστήματα και μπουτίκ του οίκου Chanel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου