Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα

Ένα μωρό είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας του οίκου GivenchyΓ




ΑΠΟ:http://www.madtv.com.cy/?pageid=11303

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι just-around-the-corner, η μόδα όμως είναι πάντα αρκετά βήματα μπροστά. Για την ακρίβεια, seasons μπροστά. Οι καμπάνιες των οίκων για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη σου δείξουμε αυτό το καταπληκτικό μωρό. 
Εντάξει, μπορεί να μην είναι ο βασικός πρωταγωνιστής αλλά πόσο συχνά βλέπεις μωρό σε καμπάνια οίκου; Το εν λόγω μωρό είναι η κόρη της επίσης εικονιζόμενης και βασικής πρωταγωνίστριας, Mariacarla Boscono. Όπως και να χει, η Mariacarla δείχνει απτόητη, ακόμα κι αν η 4 μηνών κόρη της δείχνει να θέλει να ξεφύγει από την αγκαλιά της μαμάς της.

Και για να ενθουσιαστείς ακόμη περισσότερο να σου πούμε πως η Kate Moss και η Marina Abramovic θα πρωταγωνιστούν επίσης στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου.

Ένα μωρό είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας του οίκου Givenchy

Παρασκευή

Παιδική μόδα για άνεση στο σχολείο


ΑΠΟ:http://www.lesvosreport.gr


Παιδική μόδα για άνεση στο σχολείο


Ιδέες για να ντύσετε τα παιδιά στο σχολείο άνετα και με στυλ.
Πολλές φορές θα βρείτε αντιδράσεις όταν πάτε να ντύσετε τα παιδιά σας αφού θα επιμένουν σε μία φόρμα ή ένα άνετο πουλόβερ. Επομένως πρέπει να αγοράζετε ρούχα που κυρίως είναι άνετα και με χρώματα που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Μη ξεχνάτε ότι δεν έχετε τις ίδιες ανάγκες με τα παιδιά σας.
Μεγάλη σημασία πρέπει επίσης να δίνετε στα παπούτσια. Φροντίστε να είναι το σωστό νούμερο και αποφύγετε τα πλαστικά, όπως είναι οι γαλότσες όταν δεν επιβάλλονται από τον καιρό. Οι παιδικές πατούσες μεγαλώνουν γρήγορα και το λάθος νούμερο πολλές φορές εμποδίζει το πόδι να μεγαλώσει σωστά.
Τέλος, δεν είναι ανάγκη να φορτώνετε τα παιδιά σας με επιπλέον ρούχα, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει το κρύο. Τα παιδιά συνήθως κινούνται αρκετά στο σχολείο, με αποτέλεσμα να ιδρώνουν και να βγάζουν τις μπλούζες τους. Αυτό είναι μία συχνή αιτία κρυολογήματος που σίγουρα μπορείτε να αποφύγετε.
Δείτε μερικά ευκολοφόρετα ρούχα, άνετα και στυλάτα.


Η νέα κολεξιόν Diesel για μοδάτα παιδιά!



ΑΠΟ:http://www.axortagos.gr/nea-koleksion-diesel-gia-modata-paidia.html

Η νέα κολεξιόν Diesel για μοδάτα παιδιά!

Το σκούρο πετροπλυμένο τζιν, τα μπλουζάκια με τις έντονες στάμπες και τη φίρμα της Diesel αλλά και μοδάτα μπουφάν όπως και πολύ in style μποτάκια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα κολεξιόν της γνωστής εταιρίας casual ρούχων για τα παιδιά σας.

Μπορεί στις τιμές να είναι λίγο τσιμπημένα τα ρούχα, όμως προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα, άνεση και κυρίως εντυπωσιακές εμφανίσεις, κυρίως στην καθημερινότητα ενός παιδιού.

Πέμπτη

Γυαλιά ηλίου: ποιά είναι τα κατάλληλα για τον Χειμώνα;



ΑΠΟ:http://www.star.gr/Pages/Moda.aspx?art=158904&artTitle=gyalia_iliou_poia_einai_ta_katallila_gia_ton_cheimona


Γυαλιά ηλίου: ποιά είναι τα κατάλληλα για τον Χειμώνα;


Νομίζεις ότι γυαλιά ηλίου φοράμε μόνο το Καλοκαίρι κι αν τα βάλεις τον Χειμώνα θα σε πούνε ψώνιο; Κι όμως! Τα γυαλιά είναι απαραίτητα και γι’ αυτή την εποχή, όχι για το στυλ, αλλά για την προστασία των ματιών μας! Το star.gr σου εξηγεί γιατί πρέπει να φοράμε γυαλιά ηλίου τον Χειμώνα και σου παρουσιάζει φθηνές προτάσεις για να αποκτήσεις το δικό σου ζευγάρι.
Μπορεί τον Χειμώνα τα διαστήματα ηλιοφάνειας να μην είναι εξίσου μεγάλα με εκείνα του Καλοκαιριού, ωστόσο, όπως τονίζουν οι ειδικοί, οι ακτίνες εξακολουθούν να είναι επικίνδυνες.

             Buldoza                               Ray Ban

Λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας, τα μάτια μας μπορούν να υποστούν από μία «απλή» κερατίτιδα ή επιπεφυκίτιδα, έως πολύ σοβαρότερες βλάβες, όπως η ερυθρίαση, ο καταρράκτης και η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

               Gant                                      Chloe
 

Για να προστατεύσεις τα μάτια σου αποτελεσματικά, το πρώτο και κυριότερο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς γυαλιά ηλίου.
μην αγοράζεις γυαλιά από πλανόδιους πωλητές ή πάγκους.
- οι φακοί πρέπει να απορροφούν το 100% της ακτινοβολίας.
- τα γυαλιά θα πρέπει να απέχουν 0,6 εκατοστά από το μέτωπό σου και να ακουμπούν στη μύτη και τα αυτιά, χωρίς να πιέζουν τους κροτάφους και τις βλεφαρίδες σου.

       Matthew Williamson                     Tom Ford

- οι φακοί πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από οργανικά υλικά, ανθεκτικοί στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές. Επίσης, τα γυαλιά σας πρέπει να φέρουν το διακριτικό CE, να έχουν δηλαδή εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
- τα χρώματα φακών που παρέχουν την μέγιστη προστασία είναι το καφέ και το σκούρο κόκκινο. Τα πιο «ξεκούραστα» χρώματα είναι το πράσινο-γκρι και το φιμέ.
- να θυμάσαι ότι οι φακοί ηλίου έχουν ημερομηνία λήξης: κάθε δύο χρόνια πρέπει να ανανεώνονται!

             Von Zipper                               Prada

Φτιάξτε μόνες σας το αξεσουάρ για τα μαλλιάς σας



ΑΠΟ:http://www.tsouxtres.gr



Εν καιρό κρίσης να μια έξυπνη ιδέα για να φτιάξετε ένα όμορφο αξεσουάρ για τα μαλλιά σας! Θα χρειαστείτε μόνο ένα κλασικό χτενάκι , δύο κομμάτια κορδέλας (όποιο έχετε και σας αρέσει) και ένα ψαλιδάκι!
…και αν η φωτογραφία δεν σας κατατόπισε, διαβάστε παρακάτω τα βήματα:
  1. Αφού πάρετε τα δύο κομμάτια κορδέλας και τα κρατήσετε ενωμένα ,τα περνάτε μέσα από το πρώτο ‘δοντάκι’ από το χτενάκι
  2. Κάντε  ενα σφιχτό κόμπο ως αρχή για το  πλέξιμο
  3. Πλέξτε σιγά-σιγά τις κορδέλες γύρω γύρω από τα δοντάκια
  4. Αφού τελειώσετε το πλέξιμο, δέστε την άκρη με έναν σφιχτό κόμπο και αυτό ήταν όλο!

Τετάρτη

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα


ΑΠΟ:http://www.newsnow.gr/photo/261197/6/oi-andrikes-tsantes-pou-einai-sti-moda.html


Φωτογραφία για Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα


Μπορεί να μην είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για το «ισχυρό» φύλο, όμως οι τσάντες είναι αρκετά χρήσιμες, ιδίως στους εργαζόμενους άνδρες. Εκτός των άλλων προσδίδουν και κύρος όταν μιλάμε για μια καλή δερμάτινη τσάντα. Οφείλετε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με το στυλ σας και τη χρήση για την οποία θέλετε την τσάντα. Ας δούμε ορισμένα είδη τσαντών για άνδρες που είναι στη μόδα.

 

Δερμάτινος χαρτοφύλακας (Briefcase)

Ίσως από τα συνηθέστερα είδη για αντρική τσάντα. Έχει τον τόνο του κλασσικού και του επίσημου. Πλέον δεν έχουν το ορθογώνιο σχήμα που θύμιζε κουτί. Με αγκράφες ή όχι ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας με πρακτικό εσωτερικό θα αποτελέσει μια διαχρονική προσθήκη στη ντουλάπα κάθε άντρα. Προτείνεται κυρίως σε άτομα που θα χρειάζεται να φορούν κοστούμι στη δουλειά τους. Οι τιμές για καλούς δερμάτινους χαρτοφύλακες ξεκινούν από τα 60-70 ευρώ όταν πρόκειται για συνδυασμό δέρματος με ύφασμα, και από 120-130 όταν πρόκειται για εξ ολοκλήρου γνήσιο δέρμα.



Ταχυδρόμου (Messenger bag)

Όπως μαρτυρά και το όνομα θυμίζουν πολύ τις τσάντες που είχαν παλιά οι ταχυδρόμοι και μπορεί να σας φέρνουν στο νου τα σχολικά σας χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως φοριούνται περνώντας τες διαγώνια πάνω από τον ώμο μας. Ανάλογα με το στυλ σας μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο είδος τσάντας ταχυδρόμου που σας ταιριάζει. Καθημερινή τσάντα από μουσαμά σε διάφορα χρώματα ή πιο επίσημη από δέρμα ή δερματίνη θα σας δώσουν ένα casual και συγχρόνως σικάτο στυλ. Για τσάντα ταχυδρόμου μπορείτε να δώσετε λίγα χρήματα εάν πρόκειται για καθημερινή (περίπου 30 ευρώ για υφασμάτινη) ενώ για δερμάτινη οι τιμές ξεκινούν από τα 40-50 ευρώ.

 

Τσάντα χειρός (Holdall)

Είναι μια τσάντα που ενδείκνυται για σύντομα ταξίδια. Χωράνε αρκετά πράγματα και μπορούν να χρησιμεύσουν σαν μικρές χειραποσκευές. Πρόκειται για κομψούς, μοντέρνους ταξιδιωτικούς σάκους. Η δερμάτινη τσάντα χειρός προσδίδει κύρος και μια κλασσική αλλά και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Οι τσάντες αυτές κοστίζουν περισσότερο από 100 ευρώ.

 

 

Μικρή τσάντα ώμου (Camera Bag)

Πρόκειται για μικρή τσάντα που χωρά τα απαραίτητα όπως φωτογραφική μηχανή, κινητό, ατζέντα, tablet και κλειδιά. Είναι σαν την τσάντα ταχυδρόμου σε μικρότερο μέγεθος. Είναι ιδιαίτερα διακριτική και κομψή και δίνει τόνο αρρενωπότητας αν και πρόκειται για ένα κατ εξοχήν γυναικείο αξεσουάρ. Απλή αλλά και λειτουργική. Μπορείτε να βρείτε τέτοια τσαντάκια στην τιμή των 15-20 ευρώ.

 

Τσάντα πλάτης (Backpack)

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τσάντα στα σχολικά μας χρόνια. Παρόλα αυτά έχουν βγει στην αγορά και από μεγάλους οίκους μόδας τέτοιες τσάντες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα για τη δουλειά σας. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τέτοια σακίδια με ξεχωριστή θήκη για το λάπτοπ σας ή άλλα σας αντικείμενα όπως tablet κινητό και άλλα. Τα σχέδια που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο είναι πολλά. Υπάρχουν πιο σπορ εκδοχές της τσάντας που θυμίζουν κάπως τις σχολικές αλλά και οι πιο στιλάτες που μπορεί να είναι ακόμα και από δέρμα. Ενδεικτική τιμή για τα backpack είναι κοντά στα 30-35 ευρώ.

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 1

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 2

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 3

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 4

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 5

Οι ανδρικές τσάντες που είναι στη μόδα - Φωτογραφία 6

Vintage αντρική μόδα




ΑΠΟ:http://www.jenny.gr/mens-fashion/

6kpJVSE1qidtgpo1_500


Κύριοι, τα «ρούχα του παππού» είναι πολύ κομψά και αντρικά. Άλλωστε το σωστό gentlemen’s styling πρέπει να εμπνέει σταθερότητα…

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές ως φύλο έχετε κάποιες στυλιστικές εμμονές. Κανένα πρόβλημα, αφού οι κλασικές επιλογές, και η αντιμετώπιση των trends με μια διάθεση κριτικής, είναι χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας των περισσότερων αρσενικών. Τα καλά νέα είναι ό,τι τα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του παππού σας εξακολουθούν να παίζουν φέτος ως trend, χαρίζοντας ένα σοφιστικέ στυλ που οι γυναίκες αγαπούν πολύ γιατί είναι κομψό, ρετρό και γοητευτικό.


  • Τα αμάνικα, πλεκτά γιλέκα με V φοριούνται με φρέσκο, καλοσιδερωμένο πουκάμισο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και την κλασική, μακρυμάνικη ζακέτα σε σε μπλε χρώμα που συνδυάζεται με τα πάντα!
  • Η γραβάτα πρέπει να επιστρέψει στο casual look σας. Είναι πολύ αντρική και αν φορεθεί σωστά μπορεί να δείξει πολύ μοντέρνα και να σας χαρίσει έξτρα στυλιστικούς πόντους. Επιλέξτε ένα κλασικού τύπου layering με πουκάμισο, πουλόβερ, γραβάτα, κλασικό σακάκι, casual παντελόνι και trendy work boots (φωτό).
  • Προσοχή στα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε τώρα για το χειμώνα ένα κλασικό σχέδιο wayfarer ή Persol. Το πιο φουτουριστικό γυαλί θα σκοτώσει το αποτέλεσμα.
  • Η τραγιάσκα είναι must για ένα τέτοιο look και τώρα το χειμώνα βολεύει πολύ. Πρέπει να έχει τα συγκεκριμένα καρό σχέδια (φωτο) και να είναι σε σκούρα απόχρωση.


  • Τα μπακλαβαδοτά σχέδια στα ρούχα είναι ότι πρέπει για το look αυτό.
  • Εννοείται ότι η γκαρναρμόμπα σας παίζει επιτηδευμένα σε όσο γίνεται πιο συντηρητικές αποχρώσεις (γκρι, μπλε, εκρού, λαδί) με πιο μοντέρνες όμως πινελιές στο παντελόνι ή στα παπούτσια.
  • Δώστε σημασία στην εμφάνιση των μάλλινων ρούχων σας. Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.
Beauty tip: Η κόμη σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι groomed και άψογη. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω. Όσοι δεν θεωρείτε τα μαλλιά το δυνατό σας σημείο, να ξέρετε ότι το look αυτό, ακριβώς επειδή προτείνει καπέλα κτλ θα σας ταιριάξει γάντι.


Μόδα: "Παρουσία με στυλ σε έξι βήματα" από την Στεφανία Κανελλοπούλου



ΑΠΟ:http://www.corfuland.gr/el/moda/styling/moda-paroysia-me-styl-se-eksi-bimata-apo-tin-stefania-kanellopoyloy.html



Πόσες φορές έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού, αλλά καμία ιδέα πώς να ντυθούμε; Ή πόσες άλλες φτιάχνουμε στοίβες από φορεμένα ρούχα καταλήγοντας στο "δεν έχω τίποτα να βάλω".  Ακόμα, όταν εκείνη η - όχι και τόσο όμορφη- κυρία μπαίνει στο γραφείο και κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ και τον αέρα της. Σίγουρα τα ρούχα δεν προσδιορίζουν την ταυτότητα μας ΟΜΩΣ έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν την πρώτη και συχνά καθοριστική εικόνα.
Στο styling υπάρχει ένας βασικός κανόνας: "Σημασία έχει πώς φοράμε και όχι τι φοράμε." Αυτό καταφέρνουν οι πιο στυλάτοι άνθρωποι. Να φορούν τα ρούχα τους και όχι να τους φοράνε. Μπορούμε να πειραματιστούμε με αυτά τα έξι βήματα που οδηγούν σε ένα επιτυχημένο ντύσιμο.
Βήμα 1o . Βρες ενα κομμάτι και κανε το πρωταγωνιστή στο σημερινό σου ντύσιμο. Παρατήρησε το. Μπορεί να είναι το καινούργιο μεταξωτό μωβ πουκάμισο ή η αγαπημένη σου τσάντα που την έχεις χιλιοφορέσει, δεν έχει σημασία. Τι αίσθηση βγάζει; Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα ρούχο αέρινο ή να θυμίζει ανατολή.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Βήμα 2o : Εντόπισε ένα αξεσουάρ ή ένα ζευγάρι παπούτσια που βγάζουν την ιδία αίσθηση. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα φουλάρι ή ακόμα και το μακιγιάζ που να δίνουν την ίδια αίσθηση με το κομμάτι - πρωταγωνιστή και θα δέσουν το σύνολο.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Βήμα 3o : Συμπλήρωσε με ουδέτερα κομμάτια. Το παλιό αγαπημένο τζιν, το μαύρο στενό παντελόνι, τη φούστα σε γραμμή Α ή τη κρουαζε κασμιρένια μπλούζα και ολοκλήρωσε το ντύσιμο.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Βήμα 4o : Κάνε ένα μακιγιάζ που να σε αναδεικνύει και χτένισε τα μαλλιά σου σε ανάλογο ύφος. Προσεκτικά μόνο, πρέπει να μείνεις μακριά από την υπερβολή.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Και δυο tips που θα απογειώσουν το σύνολο:
Tip 1: Δώσε έμφαση στο σωστό σιδέρωμα των ρούχων που θα τα κάνει να δείξουν τη φόρμα τους αλλά και στην άνεση. Δεν πειράζει να είσαι λίγο παραπάνω ή λίγο παρακάτω ντυμένη από την περίσταση, (Μυστικό: Ισα -ισα, αυτό θα κάνει την διάφορα.) αρκεί να είσαι άνετη. Τα stilettos είναι υπέροχα, αλλά σε ένα κλαμπ σχεδόν κάνεις δεν θα τα δει. Όμως στο πρόσωπο σου θα βλέπουν ποσό υποφέρεις φορώντας τα όλο το βράδυ.
Tip 2: Είναι υπέροχο να είσαι απλά ο εαυτός σου. Άπειρα όμορφα ρούχα κυκλοφορούν στο δρόμο από γυναίκες και άντρες που τα φορούν με σνομπισμό. Και τελικά, τα θάβουν.
΄΄Το στυλ θέλει λίγα καλοραμμένα ρούχα και πολύ προσωπικότητα΄΄
Κοκό Σανέλ

Δευτέρα

Ογδόντα χρόνια 'Bijoux de Diamants'



ΑΠΟ:http://www.glamourmagazine.gr/gallery/moda/nea/ogdonta-hronia-bijoux-de-diamants


Με αφορμή την 80ή επέτειο της συλλογής “Bijoux de Diamants”, ο οίκος Chanel διοργάνωσε μια λαμπερή γιορτή στις 9 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου παρουσίασε αποκλειστικά 80 νέες δημιουργίες υψηλής κοσμηματοποιίας με τίτλο "1932" (εμπνευσμένες από τα παλιά σχέδια της Mademoiselle Gabrielle Chanel). Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα μεγάλα ονόματα του Hollywood και όχι μόνο, παρευρέθηκαν φορώντας φυσικά Chanel πολύτιμες δημιουργίες. Ανάμεσα στις πολύ καλοντυμένες καλεσμένες ήταν και οι λατρεμένες του Karl Lagerfeld, Alexa Chung, Diane Kruger και η νιόπαντρη Blake Lively, καθώς και η νεαρή ηθοποιός-μοντέλο Elle Fanning. Aς δούμε λοιπόν πώς έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο - οκ, στην περίπτωση αυτή μαύρο - χαλί!










Παρασκευή

Harrods: Νέα τμήματα επώνυμης παιδικής μόδας!


ΑΠΟ: http://www.ilovestyle.com/article/4526/harrods-nea-tmimata-eponymis-paidikis-modas





Νέα τμήματα παιδικής μόδας λανσάρει το θρυλικό πολυκατάστημα του Λονδίνου για μικρούς fashionistas ηλικίας 10 μέχρι 16 ετών.
Ο καινούργιος χώρος θα φιλοξενεί επώνυμα brands όπως Gucci, Burberry, Tommy Hilfiger και Armani. Ειδικά για αυτό το νέο εγχείρημα το πολυκατάστημα συνεργάστηκε με την ιστοσελίδα Stardoll. Η συνεργασία θα λανσαριστεί επίσημα αύριο με ένα mini φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει photo booths, DJ sets και μαθήματα styling. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη Stardoll σε ένα από τα τμήματά μας για να δημιουργήσει μία αποκλειστική εικονική online boutique που θα παρουσιάζει τη συλλογή από τα brands από το νέο τμήμα μας με παιδικά ρούχα. Αυτή η μοναδική διαδραστική εμπειρία θα ανοίξει τις πόρτες του Harrods σε μία νέα γενιά από fashionistas» δήλωσε εκπρόσωπος του πολυκαταστήματος.

Πέμπτη

H Anna dello Russo & οι κανόνες του στυλ!



ΑΠΟ: http://www.fab247.gr/



H Anna dello Russo & οι κανόνες του στυλ!
Κορίτσια σήμερα είμαι βιαστική! Μόλις ανοίξει το H&M της Σταδίου θέλω να είμαι εκεί! Ώστε να αποκτήσω όλα όσα αγάπησα από την συλλογή της Anna dello Russo...
Aντιγράφω λοιπόν από το blog της τους δικούς της 10 κανόνες του στυλ και με αυτούς κατά νου τρέχω να προλάβω:

1. ACCESSORIZE ME, Color me, Shock me! Διαλέξτε χρώμα, έντονο και εντυπωσιακό, αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά επειδή δεν «ταιριάζουν» με τα ρούχα...

2. Choose only OFF-scale, HUGE, OVER-size, accessories. Μεγάλα, έξω από τα συνηθισμένα μεγέθη αξεσουάρ, όπως ογκώδη σκουλαρίκια και μεγάλα δαχτυλίδια θα κλέψουν την παράσταση.

3. Flashy jewels personalize your STYLE! Τα κοσμήματα που δεν περνούν απαρατήρητα είναι ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για να εκφράσει το προσωπικό της στυλ.

4. Amazing accessories 'll renew your ASLEEP closet... Η Anna υποστηρίζει ότι στην «κοιμισμένη» μας γκαρνταρόμπα τα αξεσουάρ θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Έχετε βαρεθεί το μικρό μαύρο φόρεμα σας; Απλώς προσθέστε ένα μεγάλο, χρυσό κολιέ και θα δείτε το look να ανανεώνετε.
frame 1
5. Αγαπάτε ακόμα το παλιό, μαύρο σας παλτό και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε; Τουλάχιστον συνδυάστε το με δερμάτινες μπότες που φτάνουν ψηλά ως τον μηρό και ένα μεταλλικό clutch bag!

6. Bijoux are SEASONLESS! Τα αξεσουάρ δεν έχουν εποχή. Αντίθετα με τον βαρύ, βροχερό και γκρίζο χειμώνα τα τυρκουάζ, τα κοραλί και τα χρυσά κοσμήματα φοριούνται όλον τον χρόνο και κάνουν τη διάθεσή μας πιο... ηλιόλουστη!

7. Το BLING-BLING που κάνουν τα κοσμήματα διώχνουν μακριά το κακό μάτι, τα φαντάσματα και τις κακές σκέψεις.
frame 2
8. Φορέστε τα βραχιόλια σε ζευγάρια: Η συμμετρία που δημιουργούν δίνει έμφαση στη σιλουέτα.

9. Φορέστε τα βραδινά κοσμήματα το πρωί. Κανείς δεν το περιμένει! It's UNEXPECTED!

10. Και όταν πρόκειται να ταξιδέψετε, φυλάξτε όλα σας τα αξεσουάρ σε ένα τυρκουάζ τρόλεϊ διακοσμημένο σε χρυσά μπαρόκ μοτίβα. Θα φωτίσει την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και θα ξεχωρίσει απ' όλες εκείνες τις ανώνυμες γκρι βαλίτσες...

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας



ΑΠΟ:http://www.newsnow.gr/article/272100/valte-axesouar-sta-mallia-sas.html


Φωτογραφία για Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας

Τα αξεσουάρ μαλλιών βρίσκονται σίγουρα στο προσκήνιο για αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα.

Στέκες-κοσμήματα, κορδέλες, φιόγκοι, μπαντάνες, τιάρες, τσιμπιδάκια ,clips μονοπώλησαν στα τελευταία catwalks των πιο διάσημων οίκων μόδας. Τολμήστε κι εσείς τα αξεσουάρ μαλλιών προσθέτοντας chic πινελιές στη συνολική σας εμφάνιση. Από απλά αξεσουάρ μικρού ή μεγάλου μεγέθους μέχρι έντονα χρωματιστά και χειροποίητα αστραφτερά φορέστε τα για να κάνετε ιδιαίτερες και ξεχωριστές τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για ένα στυλάτο casual outfit μπορείτε να βάλετε μια μονόχρωμη ή πολύχρωμη κορδέλα ή ακόμη και χρωματιστά clips που να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της υπόλοιπης εμφάνισής σας. Για εσάς που σας αρέσει το εκκεντρικό στυλ μπορείτε να βάλετε αξεσουάρ μαλλιών με τρουκς ή καρφιά που είναι από τις τελευταίες τάσεις.  Οι φιόγκοι επίσης μικρού ή μεγάλου μεγέθους σε διάφορα υφάσματα,χρώματα και prints μπορούν να δώσουν ένταση και ύφος σε ένα απλό ντύσιμο ή χτένισμα μαλλιών.  Για να κάνετε πιο glamorous τις βραδινές σας εμφανίσεις δίνοντας λάμψη στα μακριά ή πιασμένα μαλλιά σας τολμήστε να προσθέσετε σατέν κορδέλες με αστραφτερά κοσμήματα, glittering clips, χρυσές λεπτομέρειες, τιάρες ή αξεσουάρ με πέρλες όπως προτείνουν οι οίκοι Chanel και Dolce&Gabbana. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα αποπνέει έναν αέρα θηλυκότητας και αριστοκρατικής λάμψης. 

Tip: Όποιο επιλέξετε και είναι αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας ή σε μια συγκεκριμένη εμφάνισή σας, να θυμάστε πως δεν πρέπει να συνδυάζετε υπερβολικά αξεσουάρ με υπερβολικά ρούχα ή ακόμη έντονα μεγάλα σκουλαρίκια με αξεσουάρ μαλλιών.

Δείτε μερικές προτάσεις:

Προτιμήστε αξεσουάρ μαλλιών σε χρυσές αποχρώσεις για τις βραδινές σας εξόδους.

Αξεσουάρ με τρουκς και καρφιά για τις fans των εκκεντρικών εμφανίσεων.

Απλά αξεσουάρ για στυλάτες και χαλαρές casual εμφανίσεις.

Μονόχρωμη λεπτή κορδέλα για να δώσετε στυλ σ'ένα απλό καθημερινό χτένισμά σας.

Σατέν κορδέλα με κόσμημα στο κέντρο: μια πρόταση που μου αρέσει πολύ από τον οίκο Oscar de la Renta.

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο και εκκεντρικό αξεσουάρ μαλλιών.

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας - Φωτογραφία 2

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας - Φωτογραφία 3

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας - Φωτογραφία 4

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας - Φωτογραφία 5

Βάλτε αξεσουάρ στα μαλλιά σας - Φωτογραφία 6