Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη

Πως να ντυθεί ένας άντρας τα Χριστούγεννα



ΑΠΟ:http://www.stylfe.gr/



Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που έχουμε σαν παράδοση να ντυνόμαστε πιο κομψά, λόγο γιορτών.
Τις τελευταίες δεκαετίες ωστόσο έχει αυξηθεί η τάση στους άντρες να φορούν casual ρούχα για όλες τις περιστάσεις. Και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να εμφανίζονται με ένα τζιν και ένα t-shirt. Παρόλο όμως που μπορεί να είναι πιο άνετα μια τέτοια εμφάνιση, μπορεί να αποβεί μοιραία και να μην εντυπωσιάσει καθόλου. Έτσι σωστό είναι να διατηρούμε ορισμένους απλούς κανόνες που θα μας εξασφαλίσουν ένα κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για τα Χριστούγεννα.
ΣΤΟ PARTY ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Η εμφάνιση και η συμπεριφορά σας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρίας μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την καριέρα σας. Ένα κοστούμι είναι η καλύτερη επιλογή. Κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα, κάπως συντηρητικό, όπως το σκούρο γκρι ή το καφέ. Επίσης αυτή είναι και η κατάλληλη στιγμή να φορέσετε τα μανικετόκουμπα σας. Οι φαντεζί γραβάτες είναι ακατάλληλες, αλλά αν θέλετε να βάλετε λίγο χρώμα μπορείτε να προσθέσετε ένα μαντήλι στην τσέπη του κουστουμιού σας.
Σ’ ένα απλό χώρο εργασίας ένα παντελόνι με ένα πουκάμισο με ρίγες η’ ένα καρό πουκάμισο είναι μια σωστή επιλογή. Καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα σακάκι ή ένα μπλείζερ.
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι συνήθως λιγότερο επίσημη από την ημέρα των Χριστουγέννων, έτσι ένα παντελόνι khaki, το οποίο είναι ένα μαλακό, βολικό, ουδέτερο και με καλή εφαρμογή παντελόνι , με ένα πουλόβερ μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Φορώντας ένα πουκάμισο με χρώμα κάτω από το πουλόβερ κάνει το σύνολο πιο επίσημο.
Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Η ημέρα των Χριστουγέννων ζητά επίσημο ντύσιμο ώστε να αρμόζει σε αυτήν την γιορτή. Αν και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι συνηθίζεται να γίνεται νωρίς, είναι ένα επίσημο γεύμα. Μπορείτε να φορέσετε ένα καλό πουλόβερ, ένα κασμίρ v-neck πουλόβερ αν υπάρχει μέσα στην ντουλάπα σας είναι η καλύτερη λύση, με ένα πουκάμισο από μέσα και ένα παντελόνι κοστουμιού. Τα δερμάτινα σε κλασική γραμμή παπούτσια είναι must. Επειδή όπως είπαμε οι εκδηλώσεις- τραπέζια γίνονται νωρίς ωραίο είναι να επιλέξετε ρούχα με πιο ανοιχτά χρώματα, όπως είναι το καμηλό ή το ανοιχτό μπλε.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
Το πιο τραγικό λάθος είναι να επιλέξετε να φορέσετε ένα πουλόβερ με θέμα, μπορεί να σας το έχει χαρίσει η πολυαγαπημένη σας γιαγιά αλλά είναι καλύτερα να το κρατήσετε στα αγαπημένα σας φυλαχτά. Όπως έκανε ο Collin Firth στο Bridget Jone’s Diary. Αν δεν το έχετε δει, είναι μία καλή επιλογή για τα Χριστούγεννα! Επίσης να αποφύγετε να συνδυάσετε ρούχα με κόκκινο και πράσινο χρώμα, μπορεί να συμβολίζουν τα Χριστούγεννα, αλλά σαν συνδυασμός δείχνει έλλειψη πρωτοτυπίας και πολλές φορές δεν δείχνει ωραίο.
Καλές γιορτές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου