Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη

Τα πέντε must κομμάτια για μία γυναικεία γκαρνταρόμπα


ΑΠΟ: http://www.entertv.gr/2012/07/24/fashion/ta-pente-must-kommatia-gia-mia-ginekia-gkarntarompa/




Υπάρχουν μερικά βασικά ρούχα και αξεσουάρ που κάθε γυναίκα σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβά, ωστόσο είναι καλύτερο να είναι καλής ποιότητας ώστε να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση.
Τα πέντε αυτά must κομμάτια που κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στην κατοχή της, είναι τα εξής:
Ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες: Το little black dress συναντά τη λάμψη. Είναι κλασικό λόγω του μαύρου χρώματος, ενώ οι παγιέτες προσθέτουν τη λάμψη που χρειάζεται μια γυναίκα για να κλέψει τις εντυπώσεις. Για έναν ανατρεπτικό συνδυασμό μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα “σοβαρό” μαύρο σακάκι.

Ένα δερμάτινο σακάκι: Ίσως το πιο must κομμάτι μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κλασικό και θηλυκό, κάθε γυναίκα επιλέγει ανάλογα με το στυλ της το είδος του δερμάτινου που της ταιριάζει. Μακρύ ή κοντό, σε μαύρο ή σε κάποιο άλλο ουδέτερο χρώμα, η επιλογή είναι δική σας, ωστόσο το δερμάτινο σακάκι δεν πρέπει να λείπει από καμιά γυναικεία γκαρνταρόμπα.
Ένα περιδέραιο με μονόγραμμα: Είναι όμορφο, κομψό και χαρακτηρίζει μία γυναίκα. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε μία γυναίκα είναι ένα περιδέραιο με το αρχικό γράμμα του ονόματός της. Φοριέται όλες τις ώρες και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.
‘Ενα ζευγάρι μπαλαρίνες: Ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκα, επιλέγει και τις μπαλαρίνες της. Η καλύτερη επιλογή είναι να έχουν ουδέτερο χρώμα, ώστε να συνδυάζονται με τα πάντα. Για όσες επιθυμούν να ξεχωρίσουν καλή επιλογή είναι να διαλέξουν ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα ή ένα ζευγάρι με χαρακτηριστικό σχέδιο.
Μια μεγάλη τσάντα: Η επιλογή του υλικού ανήκει σε εσάς, όπως και του χρώματος. Το καλύτερο, ωστόσο, είναι να είναι όσο πιο κλασική γίνεται, ώστε να συνδυάζεται με τα πάντα και κατασκευασμένη από καλό και ανθεκτικό υλικό. Κατάλληλη για κάθε μέρα, αλλά ακόμα και για τη βραδινή έξοδο, χωράει όλα εκείνα που χρειάζεται μια γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου