Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη

Η Swarovski παρουσιάζει την 1η της συλλογή Ανδρικών ρολογιών



ΑΠΟ:http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Moda/Accessories/h-swarovski-paroysiazei-thn-1h-ths-syllogh-andrikwn-rologiwn.1681740.html




Μετά την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ το 2010, το επόμενο βήμα της αυστριακής εταιρείας, η οποία εδώ και 117 χρόνια κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα κατασκευής κρυστάλλων κοπής ακριβείας, ήταν η κυκλοφορία μιας συλλογής ρολογιών αποκλειστικά για άνδρες.
Η δημιουργικότητα, η τελειότητα και η καινοτομία της Swarovski συνδυάζονται αριστοτεχνικά με την τεχνογνωσία της ελβετικής ωρολογοποιίας και αποτυπώνονται σε αυτήν τη συλλογή. Η Swarovski παρουσιάζει το ρολόι «Piazza Grande», το οποίο διατίθεται είτε αυτόματο ή με μηχανισμό quartz και, αλλά και για πρώτη φορά, το νέο μοντέλο «Octea Abyssal».
«OCTEA Abyssal» Automatic
Το κλασικό γυναικείο μοντέλο «Octea» κάνει τώρα την εμφάνισή του και στην Ανδρική Συλλογή της Swarovski.
Το μοντέλο «Octea Abyssal Silver», που διατίθεται σε πορτοκαλί ή μαύρο, ξεχωρίζει χάρη στο σπορ design και την έμφαση στην απόδοση. Αυτό το υπερμοντέρνο ρολόι διαθέτει άριστης ποιότητας ελβετικό μηχανισμό με αυτόματο κούρδισμα και αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για άντρες.
Η πολυεδρική στεφάνη, που είναι κατασκευασμένη από ενιαίο κομμάτι μαύρου κεραμικού στην «αρρενωπή» διάμετρο των 44 χιλιοστών, αναδεικνύει την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιήθηκε στο κλασικό κρυστάλλινο «Octea». Η ημιαμφίδρομη στεφάνη, με τους χαραγμένους συμμετρικά μεγάλους αραβικούς αριθμούς, τραβά αμέσως τα βλέμματα.
Στο ματ λευκό καντράν έχουν τοποθετηθεί με το χέρι ενδείξεις της ώρας στρογγυλές ή σε σχήμα πυραμίδας με λεπτομέρειες LumiNova®, οι οποίες διακόπτονται από την ένδειξη της ημερομηνίας στη θέση 4:30. Ένας κομψός δείκτης δευτερολέπτων σε μπλε μαρέν κινείται πάνω από τον ωροδείκτη και το λεπτοδείκτη με τις ενδείξεις της ώρας από λευκό LumiNova® σε μαύρο περίγραμμα. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες προστατεύονται από ιδιαίτερα ανθεκτικό στις χαρακιές κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επεξεργασία.
Αυτή η έκδοση έχει ακόμη πιο σπορ εμφάνιση και συνοδεύεται από εγγύηση αντοχής στο νερό έως τα 200 μέτρα, χάρη στη στεγανή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία περιλαμβάνει τον περιστρεφόμενο γυαλιστερό δακτύλιο και τη ματ κάσα όπου είναι χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας με τον Κύκνο.
Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σε κάθε κίνηση και την ανθεκτικότητα, το μαύρο ματ ελαστικό λουράκι είναι απευθείας εμπνευσμένο από το γυναικείο μοντέλο, με ένα φαρδύ πολυεδρικό μαύρο κεραμικό στοιχείο, το οποίο έχει τοποθετηθεί και βιδωθεί με το χέρι στολίζοντας το λουράκι και στις δύο πλευρές.
Συνδυάζοντας τα υψηλότερα χαρακτηριστικά της τέχνης της ωρολογοποιίας και το υπερμοντέρνο και άμεσα αναγνωρίσιμο σχέδιο, το «Octea Abyssal», το οποίο διατίθεται σε δύο εξίσου αρρενωπά χρώματα, πορτοκαλί και μαύρο, αποτελεί την επιτομή της τεχνογνωσίας της Swarovski.
Κάσα:
Στρογγυλή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο PVD ή ματ πορτοκαλί αλουμίνιο, διαμέτρου 44 χιλιοστών, μαύρη πολυεδρική κεραμική στεφάνη με χαραγμένους αραβικούς αριθμούς σε λευκό, μαύρο ή πορτοκαλί. Κορώνα από γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι διακοσμημένη με το λογότυπο με τον Κύκνο και περίγραμμα σε μαύρο σμάλτο. Κρύσταλλο ζαφειριού ανθεκτικό στις χαρακιές με αντιανακλαστική επικάλυψη. Ανθεκτικό στο νερό έως τα 200 μέτρα.
Καντράν:
Ματ λευκό ή μαύρο καντράν με ενδείξεις της ώρας στρογγυλές ή σε σχήμα πυραμίδας από LumiNova® στις θέσεις όλων των ωρών. Ένδειξη ημερομηνίας στη θέση 4.30
Λουράκι:
Μαύρο ελαστικό λουράκι με γυαλιστερό αναδιπλούμενο κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι ή μαύρο PVD, χαραγμένο με το όνομα Swarovski.
Μηχανισμός:
Μηχανισμός με αυτόματο κούρδισμα, ελβετικής κατασκευής.
Λεπτομέρειες:
Εγχάρακτο λογότυπο με τον Κύκνο στο καπάκι της κάσας.
«Piazza Grande» Quartz
Το «Piazza Grande» για άνδρες είχε ως πηγή έμπνευσης το πολύ επιτυχημένο μοντέλο «Piazza», το οποίο ανήκε στην πρώτη συλλογή ρολογιών Swarovski που παρουσιάστηκε στην έκθεση Baselworld το 2009.
Ενσωματώνοντας αστικά μοτίβα με επιρροές από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, η σειρά «Piazza Grande» Quartz Rose Gold θα προσελκύσει τους άνδρες που αναζητούν τη μοντέρνα, εκλεπτυσμένη και συνάμα αρρενωπή κομψότητα, συνδυάζοντας παράλληλα την ακρίβεια και την ποιότητα της ελβετικής ωρολογοποιίας.
Αυτό το ιδιαίτερο ρολόι, με μεγάλη διάμετρο 42 χιλιοστών, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της καθαρότητας των γραμμών. Το λογότυπο με τον Κύκνο σε ροζ χρυσό έχει τοποθετηθεί με το χέρι στον κλασικό δακτύλιο του καντράν και δεσπόζει στην κορυφή του. Κάθε ένδειξη της ώρας έχει περισσότερα από ένα κρύσταλλα, εκτός από τη θέση του αριθμού 12. Οι τοποθετημένες με το χέρι ενδείξεις της ώρας αναδεικνύονται από ένα διακριτικό κρύσταλλο απόχρωσης Jet Hematite στη θέση κάθε αριθμού, ενώ στον αριθμό έξι εμφανίζεται η ημερομηνία.
Το ολοστρόγγυλο μαύρο καντράν διαθέτει πολυεδρικούς δείκτες που μετρούν κάθε ώρα, λεπτό και δευτερόλεπτο. Στη δεξιά πλευρά, η κυλινδρική, γυαλισμένη στο χέρι κάσα με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό είναι στολισμένη με διακοσμητικά στοιχεία από μαύρο κεραμικό ανθεκτικό στις χαρακιές, το οποίο έχει πολυεδρική επιφάνεια χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία της Swarovski. Η κορώνα έχει επίσης δημιουργηθεί από κεραμικό υλικό και διαθέτει 24 έδρες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει αυτήν τη νέα διαχρονική και ανυπέρβλητη δημιουργία είναι επίσης εμφανής στο καπάκι της κάσας με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό, στο λογότυπο με τον Κύκνο.
Για μια πιο σπορ, καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε το μπρασελέ από ματ και γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι που συνδέεται όμορφα με τις πολυεδρικές προεξοχές. Το μπρασελέ διαθέτει κούμπωμα με κουμπί.
Μαζί με τα υπόλοιπα εννέα στυλ, το καντράν διατίθεται επίσης σε κομψό μπλε μαρέν, μαύρο ή λευκό. Συνδυάζεται είτε με λουράκι από γνήσιο δέρμα σε διάφορα χρώματα, με ανάγλυφο σχέδιο κροκό, είτε με μπρασελέ από γυαλιστερό και ματ ανοξείδωτο ατσάλι.
Κάσα:
Στρογγυλή κάσα με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό, διαμέτρου 42 χιλιοστών, η οποία διαθέτει δύο διακοσμητικά στοιχεία από μαύρο πολυεδρικό κεραμικό στη θέση του αριθμού 3. Κορώνα από μαύρο πολυεδρικό κεραμικό, διακοσμημένη με ροζ χρυσό. Λογότυπο με τον Κύκνο με περίγραμμα από μαύρο σμάλτο. Κρύσταλλο για ρολόγια ανθεκτικό στις χαρακιές, με αντιανακλαστική επεξεργασία και αντοχή στο νερό έως τα 50 μέτρα.
Καντράν:
Μαύρο καντράν, με κρύσταλλα απόχρωσης Jet Hematite τοποθετημένα σε όλες τις ενδείξεις της ώρας, εκτός από τη θέση του αριθμού 12. Το λογότυπο με τον Κύκνο σε ροζ χρυσό είναι τοποθετημένο στη θέση του αριθμού 12. Η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στη θέση του αριθμού 6.
Λουράκι:
Μαύρο λουράκι από γνήσιο μαλακό δέρμα με ανάγλυφο σχέδιο κροκό και κλασικό κούμπωμα με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό.
Μηχανισμός:
Quartz, ελβετικής κατασκευής.
Λεπτομέρειες:
Λογότυπο με τον Κύκνο χαραγμένο στο καπάκι της κάσας.
«Piazza Grande» Automatic
Πιστή στη ρήση του ιδρυτή της εταιρείας Daniel Swarovski ότι «πρέπει πάντα να βελτιώνουμε ένα ήδη καλό προϊόν», η Swarovski διευρύνει συνεχώς τα όρια της τελειότητας ενσωματώνοντας ελβετικό μηχανισμό ρολογιού με αυτόματο κούρδισμα σε έξι μοντέλα «Piazza Grande».
Αυτό το αυτόματο μοντέλο συνιστά ένα εξαιρετικό ρολόι με κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι που προστατεύει τον πολύτιμο μηχανισμό του. Το μαύρο καντράν, με εφέ sunray στο κέντρο και περίγραμμα opaline, αναδεικνύει τους αραβικούς αριθμούς. Οι θέσεις των αριθμών 3, 6, 9 και 12 διαθέτουν εντυπωσιακό γυαλιστερό φινίρισμα και εναλλάσσονται με γυαλιστερές πολυεδρικές ενδείξεις της ώρας. Οι προηγμένης τεχνικής ωροδείκτες και λεπτοδείκτες τύπου «half-skeleton» φωσφορίζουν, με αποτέλεσμα η ώρα να είναι ευανάγνωστη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Ο λεπτός δείκτης δευτερολέπτων έχει υπέροχη απόχρωση μπλε ηλεκτρίκ.
Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα δύο διακοσμητικά στοιχεία και στην κορώνα που βρίσκεται στη θέση του αριθμού 3 της ατσάλινης κάσας. Τα στοιχεία αυτά περικλείονται σε μαύρο πολυεδρικό κεραμικό υλικό, ανθεκτικό στις χαρακιές, και αποτελούν γνήσιο δείγμα τις τεχνικής δεινότητας της Swarovski. Το μοναδικό τους σχέδιο προσδίδει πρωτοποριακό στυλ που συνδυάζει το διαχρονικά κλασικό με το μοντέρνο.
Για όσους γοητεύονται από το μηχανισμό του ρολογιού, το καπάκι της κάσας είναι από κρύσταλλο ζαφειριού για ρολόγια, ανθεκτικό στις χαρακιές, που επιτρέπει στους ενδιαφερομένους να θαυμάζουν το μηχανισμό με το αυτόματο κούρδισμα.Το αυτόματο ρολόι «Piazza Grande», το οποίο διαθέτει μπρασελέ από γυαλιστερό και ματ ανοξείδωτο ατσάλι και κομψό κούμπωμα με δύο κουμπιά, είναι σύγχρονο, σπορ και ανθεκτικό στο νερό έως τα 100 μέτρα.
Αυτή η πολυτελής σειρά συμπληρώνεται από εναλλακτικές εκδοχές με καντράν σε μπλε μαρέν ή ασημί, και σχέδια sunray με ματ φινίρισμα που δημιουργούν αντίθεση. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν διαφανή κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι, ενώ άλλα έχουν αραβικούς αριθμούς σε μαύρο ή μπλε μαρέν που συνδυάζονται με μαύρο ή λευκό καντράν.
Χάρη στην ακρίβεια και την ποιότητα του ελβετικού μηχανισμού, αυτό το ρολόι αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά την τεχνογνωσία και την ποιότητα της Swarovski.
Κάσα:
Στρογγυλή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 43 χιλιοστών, η οποία διαθέτει δύο διακοσμητικά στοιχεία από μαύρο πολυεδρικό κεραμικό στη θέση του αριθμού 3. Κορώνα από μαύρο πολυεδρικό κεραμικό, διακοσμημένη με το λογότυπο με τον Κύκνο από γυαλιστερό ατσάλι και περίγραμμα από μαύρο σμάλτο. Κρύσταλλο ζαφειριού για ρολόγια, ανθεκτικό στις χαρακιές με αντιανακλαστική επεξεργασία και αντοχή στο νερό έως τα 100 μέτρα.
Καντράν:
Το κέντρο του καντράν έχει σχέδια sunray, ενώ το περίγραμμα σε μαύρο ματ διαθέτει γυαλιστερούς αραβικούς αριθμούς και πολυεδρικές ενδείξεις της ώρας με επιμετάλλωση ροδίου που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι. Ένδειξη ημερομηνίας.
Λουράκι:
Μπρασελέ από γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι
Μηχανισμός:
Μηχανισμός με αυτόματο κούρδισμα, ελβετικής κατασκευής. Ο ρότορας διαθέτει διακόσμηση «Côtes de Genève» και το όνομα Swarovski χαραγμένο με μαύρο χρώμα.
Λεπτομέρειες:
Το καπάκι της κάσας διαθέτει κρύσταλλο ζαφειριού, ανθεκτικό στις χαρακιές. Κορώνα από μαύρο κεραμικό υλικό, στολισμένη με το λογότυπο της Swarovski.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου